Vi ger er möjlighet att skapa QR kod och QR-koder helt kostnadsfritt.

Idag har det blivit alltmer vanligt att använda sig av QR-koder och fler och fler känner till dess fördelar. Med vår QR-kodsgenerator har ni snabbt möjlighet att skapa er egen QR kod. En QR kod kan användas på en mängd sätt och har olika fördelar och möjligheter beroende på hur den används.

Hos oss kan man skapa koder på några olika sätt.

Det vanligast sättet är att skapa en QR kod som hänvisar till en viss url/länk på Internet, det kan till exempel vara till ett Youtube-klipp, ett formulär eller någon informationssida. Ett annat sätt att skapa QR kod är att göra ett enklare sätt att ansluta till ett WiFi-nätverk, i en QR kod kan man både skicka med nätverkets namn och lösenord. Ett tredje sätt som vi valt att kunna göra här på sidan är att Skapa QR kod för Swish, detta är ett mycket enkelt sätt om man på ett smidigt sätt vill kunna ta betalt med Swish bara genom att scanna koden. Man kan här ställa om man vill låsa det till ett visst belopp eller om det skall vara dynamiskt. Alla QR-koderna ni skapar hos oss kan enkelt läsas av med en vanlig smartphone och dess kamera eller med en speciell läsare. Skapa QR kod hos oss innebär att ni snabbt och direkt får en Qr-kod som ni kan ladda ner eller få mailad till er.

Dynamisk QR-kod – ett alternativ om man vill jobba mer professionellt

dynamiska QR-koder ett bra alternativ. Med Dynamiska QR-koder kan man inte bara få statistik på antal scannade QR-koder utan man kan också styra och förändra innehållet eller vart QR-koden skall peka. Ytterligare möjligheter som vi erbjuder är helt egna och skräddarsydda QR-system, detta är något som ni kan läsa mer om på myqr.se.